کوچینگ و حل مشکل استارت‌آپ‌ها

امروزه مردم بیشتر به راه‌اندازی بیزینسی برای خود بوده و دیگر تمایلی به کار در یک سازمان و برای افراد دیگر ندارند. با توجه به این‌که شروع هر کاری چالش‌های خاص خود را داشته و استارت ‌آپ‌ها نیز از این امر مستثنا نیستند، اکثر آن‌ها برای کاهش صدمات و ضررهای احتمالی، ترجیحاً کار خود را در کنار یک کوچ ادامه می‌دهند. ما در این مقاله به بررسی کوچینگ و حل مشکل استارت‌آپ‌ها و یک سری مسائل و مشکلاتی خواهیم پرداخت که یک استارت آپ به‌طورمعمول با آن روبه‌رو خواهد بود. به ۵ مشکل رایج اشاره خواهیم داشت و شما خواهید دید که چگونه کوچینگ به کمک آن‌ها می‌آید و تجربه یک بیزینس عالی و موفق را برای صاحبان آن کسب‌وکارها به ارمغان خواهد آورد.

اگر هنوز با کوچینگ آشنایی ندارید و می‌خواهید بدانید کوچینگ چیست، اینجا را کلیک کنید.

۵ مشکل استارت آپ‌ها که تنها راه‌حل آن کوچینگ است:

۵ مشکل استارت آپ‌ها که تنها راه‌حل آن کوچینگ است

کوچ‌هایی که بیشتر وقت خود را به تشکیل جلسات کوچینگ با استارت آپ‌ها، صاحبان کسب‌وکار و کارآفرینان اختصاص می‌دهند، برخی الگوهای فوری برای حل مشکلات آن‌ها یافته‌اند. قطعاً الگوی مشاغل استارتاپی برای یک بوتیک با درآمد ماهانه ۲،۰۰۰ دلار با نانوایی‌هایی که فروش عمده دارند و هر سه کوکی را با یک دلار می‌فروشند، بسیار متفاوت است؛ اما هنوز هم، بدون توجه به ‌اندازه و درآمد، تقریباً در اکثر آن‌ها پنج مشكل مشترک و رایج پدیدار می‌شود:

  1. عدم مدیریت زمان:
    بسیاری از مشاغل كوچك به‌جای اینكه به رشد اقتصادی خود بپردازند برای انجام وظایف روزمره ازجمله تهیه محصول یا خدمات خود وقت صرف می‌کنند. کارآیی کوچینگ و حل مشکل استارت‌آپ‌ها درواقع نشان می‌دهد که کوچینگ با اولویت‌بندی اهداف و به‌اصطلاح اسمارت کردن آن‌ها به این مهم پرداخته و در تحقق آن‌ها به استارت آپ‌ها کمک می‌کند.
  2. تعیین چشم‌انداز‌های کوتاه‌مدت:
    کوچینگ در این‌گونه موارد مدیر یا صاحب استارت آپ را از توانایی‌های بالقوه‌اش آگاه می‌کند و درصورتی‌که آگاهی کافی از تسهیلات و پتانسیل‌ها وجود داشته باشد، سطح توقعات به همان نسبت افزایش یا کاهش خواهد یافت. درواقع کوچینگ به‌طور دقیق به تحقق اهداف متعالی توجه کرده و تنها به توانایی کنونی استارت آپ نخواهد پرداخت.
  3. عدم وجود فرآیندهای مستند، منظم، رویه‌ها، نقش‌ها و مسئولیت‌های کافی:
    کاملاً قبول است که این فرآیندها بسیار خسته‌کننده و دست‌وپا گیر به نظر می‌رسند؛ اما داشتن این‌ها دقیقاً به معنای دریافت سود است.
  4. بی‌توجهی و یا عدم توجه به میزان سود:
    برخی بررسی‌ها نشان می‌دهد که این موضوع چقدر در قیمت‌گذاری محصول یا خدمات برای صاحبان مشاغل کوچک موضوعی حیاتی است.
  5. عدم سرمایه‌گذاری:
    صاحبان کسب‌وکار باید برای موفقیت سرمایه‌گذاری کنند. باکمی تلاش و هزینه بیشتر در ابتدای کار منجر به نتیجه‌ای پرسود خواهد شد.

یافتن مشکل برابر با طی نیمی از مسیر راه‌حل است:

برای یک بیزینس مشخص بودن مشکلات بسیار اهمیت دارد

کوچینگ و حل مشکل استارت‌آپ‌ها با یافتن و کنکاش در مورد مشکل آغاز می‌شود. برای یک بیزینس مشخص بودن مشکلات بسیار اهمیت دارد؛ درواقع اگر بتوانید مشکل را بیابید، نیمی از راه را رفته‌اید. برای مثال شخصی که به ساخت مجسمه می‌پردازد، باید به نوع جنس، شکل، وزن و فضای نگهداری آن‌ها را در نظر بگیرد. باید دقیق باشد و حتماً بیزینس خود را بیمه کند. مشتریان او چه قشری هستند و اینکه میزان حساسیت آن‌ها نسبت به ظرافت هر قطعه یا به‌طورکلی هر مجسمه چقدر است. مجسمه‌های سنگی بزرگ و هنرهای زیبا با قاب‌های سنگین اغلب به یک یا دو دستیار احتیاج دارند که کارهای متفرقه را انجام دهند. ممکن است برخی از مشتریان مجسمه‌ها را در کوتاه‌ترین زمان ممکن بخواهند.

حال تصور کنید مدیر این بیزینس خود فرد دقیقی است و تنها به کار خود اطمینان دارد و برای مشتریانی که حساسیت بیشتری داشتند، حتماً خود شخصاً در محل حاضرشده و کار را به انجام برساند. آیا آن مدیر به خود اجازه می‌دهد که یکی از دستیاران خود را برای این‌چنین سفارش‌هایی بفرستد؟ مسئله پیچیده‌تر این بود که آموزش به یک نصاب سطح پایین، زمان بیشتری از کار او می‌گیرد. با توجه به اینکه اغلب آن‌ها تنها پس از چند ماه، کار را ترک می‌کنند و تمام مهارت‌هایی را که مدیر با زحمت به آن‌ها اعطا کرده، از بین خواهند رفت. ممکن است بیزینسی پررونقی داشته باشد؛ اما با انواع استرس‌ها و صرف هزینه همراه است. اینجاست که کوچینگ و حل مشکل استارت‌آپ‌ها ثابت می‌کند که سخت‌کوشی دیگر کارایی نخواهد داشت.

به نظر شما با کمک کوچینگ باید با کدام یک از مشکلات این استارت آپ مقابله کرد؟

مشکلات آن همان ۵ موردی است که در بالا به آن‌ها اشاره شد:

  • عدم مدیریت زمان
  • نبود چشم‌انداز مناسب
  • عدم وجود فرآیندهای مستند، منظم، رویه‌ها، نقش‌ها و مسئولیت‌های کافی
  • بی‌توجهی و یا عدم توجه به میزان سود
  • عدم تفکر و تعمق کافی

ممکن است در اینجا به این فکر کنید که به دلیل سطح پایین تأمین تجهیزات، کسب سود یک تجارت خدماتی بالاتر و هزینه‌هایش کمتر است. قطعاً یک بیزینس خدماتی با انتظار برای مشتری زمان زیادی را از دست خواهد داد که این زمان خود به میزان زیادی حائز اهمیت است. با کوچینگ و حل مشکل استارت‌آپ‌ها، درمی‌یابیم که درک هزینه شخصی برای انجام یک کار و درک ارزش زمان موردنظر برای آن در تجارت بسیار مهم است.

می‌دانید… ما برای آشنایی شما با کوچینگ فرصت خوبی را برایتان فراهم کرده‌ایم تا کوچینگ را آموزش ببینید. فقط کافی است اینجا را کلیک کنید.

صرف زمان در هر یک از وظایف زیر، هزینه پرداختی برای وظایف را کم خواهد کرد:

کوچینگ و حل مشکل استارت‌آپ‌ها با مدیریت زمان
  • آموزش یک فرد تازه‌کار و جدید
  • توضیح فرایند به نیروی تازه‌وارد
  • صرف وقت برای کارهایی که یک کارمند کم‌درآمد و با مهارت کمتر می‌تواند انجام دهد
  • تحقیق در بازار هدف شما و درک چگونگی عرضه آن به بازار

بی‌شک همه این موارد ارزشمند هستند تا زمان ازدست‌رفته را در طولانی‌مدت جبران کنند؛ اما مشکل اصلی ظرفیت است. اگر به نظر شما مسئله جدی به نظر نمی‌رسد، مطمئن باشید که کسب‌وکارها به دلیل عدم توانایی در تأمین تقاضای مشتری، هرروز از حوزه کار استارت آپ خود خارج می‌شوند. به کمک کوچینگ و حل مشکل استارت‌آپ‌ها از طریق آن، اثبات شده که که گاهی رد کردن و ریجکت تقاضاها باعث افول و مرگ بیزینس می‌شود.

کوچینگ در این مورد چه می‌کند؟

کوچینگ با مراحل زیر این مدیر را در مسیر درست قرار داد:

  • ایجاد یک طوفان فکری که چرا کارمندانی که در هر ساعت مبلغ کمی دریافت می‌کنند، اغلب کار خود را ترک می‌کنند.
  • سطح‌بندی کارمندان که شامل دستیار یا شاگرد نصاب، نصاب ۱، نصاب ۲، نصاب ۳ و استاد و نصاب حرفه‌ای

با افزایش حقوق و مزایا در هر سطح، کارمندان جدید و بالقوه توانستند به ماندگاری در شرکت امیدوارتر شده و برای مدت طولانی‌تری در شرکت باقی می‌ماندند. این ساختار استخدامی منجر به افزایش نرخ نگهداری و رضایت کارکنان می‌شود. شرکت رو به ثبات است و پس‌ازاینکه مراحل، رویه‌ها و نقش‌ها و مسئولیت‌های خود را ثبت کرد، ادامه خواهد داد. این نه‌تنها باعث صرفه‌جویی در وقت تفکر می‌شود، بلکه با توجه به کارمندان موردنیاز، هزینه کمتری را (وقت) خود صرف آموزش کارکنان به‌صورت شخصی می‌کند. باوجود این سیستم‌ها، بیزینس موردنظر می‌تواند دید طولانی‌مدت از تجارت خود ایجاد کند. نگاه طولانی‌مدت، به‌نوبه خود، به او کمک می‌کند تا اهداف و سپس وظایف و ردیابی را برای رسیدن به این اهداف شکل دهد.

نتیجه‌گیری

حالا که با کوچینگ و حل مشکل استارت‌آپ‌ها و چگونگی مدیریت این مشکلات آموختید بگویید ببینم بیزینس شما با کدام مشکلات استارت آپی دست‌وپنجه نرم می‌کند؟ آیا می‌توانید آن‌ها را مشخص کنید؟ آیا از هزینه خدمات یا کالای خود اطلاع دارید؟ آیا مشکل ظرفیت (نیروی کافی برای تأمین سفارش‌ها) ندارید؟ اهداف کوتاه‌مدت و بلندمدت شما چیست؟ آیا برای رسیدن به آن‌ها استراتژی و اقدامات عملی دارید؟ فراکوچ با ارائه بهترین و بی‌نظیرترین خدمات کوچینگ در ایران آماده است تا به‌صورت حضوری یا مشاوره تلفنی به شما در پیشبرد کسب‌وکارتان کمک خواهد کرد.

آیا می‌خواهید از خدمات کوچینگ ما استفاده کرده و یکی از کوچی‌های ما باشید؟

با همکاران ما تماس بگیرید!

 

این مقاله توانسته چقدر به شما کمک کند؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *