دومین مهارت موردنیاز و ضروری برای یک کوچ، مهارت پرسشگری و به عبارتی مهارت طرح سؤالات هوشمندانه است. هنر طرح سؤال، بخش مهمی از گوش سپاری فعال است که منجر به کاوش بیشتر توسط کوچ میشود. پرسیدن سؤالات صحیح مؤثرترین راه برای طوفان ذهنی و دریافت ایدههای کوچی و چگونگی نزدیک شدن کوچ به مسئلهای است که پیش روی آنها قرار دارد. از این رو یکی از موارد مهمی است که ICF به آن توجه ویژه دارد، طرح سؤالات هوشمندانه است.
مهارت پرسشگری، توانایی کوچ را در این موارد بالا میبرد:
- ایجاد تمرکز
- تحریک و خلق ایدهها
- تشویق به اکتشاف
- ایجاد تعهد
رشد و پیشرفت توانایی پرسشگری با طرح سؤالات «تحقیقاتی» صورت میگیرد تا اطلاعات لازم را برای کمک به درک بهتر کوچی ارائه کرده و به کوچ و کوچی در شفافیت هر چه بیشتر مسائل کمک نماید که البته این امر، برای موفقیت آنها بسیار حیاتی است.
چکیده مطالب
ترتیب طرح سؤالات کوچ از کوچی در طول جلسه کوچینگ
- سؤالات اول که برای ایجاد تمرکز روی موضوع موردنظر کوچی پرسیده میشوند.
- مرحله بعد، سؤالاتی که برای تحریک و خلق ایدههای کوچی طرحشدهاند.
- سؤالاتی که کوچ و کوچی را تشویق به اکتشاف تواناییها، نقاط قوت و راهحلها میکند.
- در پایان هر جلسه سؤالاتی که کوچی را نسبت به مسئولیتهای خود تا دستیابی به هدف تا جلسه بعد متعهد نگه دارد.

مهارت پرسشگری باعث تمرکز و توجه افکار کوچی بر روی مسئلهای خاص میشود که قصد رسیدن به آن را دارد؛ بنابراین، توجه به آنها در مسیر رسیدن به هدف کوچینگ بسیار مهم است. بهعنوان کوچ ، از سؤالاتی بهره بگیرید که توجه کوچی را در مورد جنبههای خاص یک مسئله یا مشکل بهطور کامل جلب کنید؛ مسئلهای که میخواهید کوچ را تشویق کنید تا با جزئیات درباره آن فکر کند. این کنکاش، فرصت و زمان لازم را برای کوچی فراهم میکند تا در پروسهها، رویهها، دیدگاههای رایج و ایدههایی شرکت کند که در حالت عادی به این رویدادها توجهی نداشته است. همچنین میتوانید با استفاده از یک سؤال، کوچ را وادار کنید تا به دنبال ایده یا راهحل جدیدی برود که در غیر این صورت به ذهن او خطور نمیکرد. این نکته حائز اهمیت بسیاری است چراکه ممکن است همین ایده به ذهن کوچ هم نرسیده باشد.
. چون کوچی در هنگام عملی کردن این تصمیمات و برنامههای مشخص، احساس مالکیت و تعهد بیشتری نسبت به اقدامات کوچ با استفاده از سؤالات، کوچی را تشویق به دستاوردهای جدید خواهد کرد. سوال کردن به کوچ این فرصت را میدهد تا کوچی را برای در نظر گرفتن مشکلات احتمالی ناشی از یک اقدام خاص ترغیب کند. درنهایت، فراهم کردن بستر رشد و توسعه ایدههای کوچی به این معنی است که تعهد او بیشتر شده و یک سری اقدامات حسابشدهای را در پیش گیرد خواهد داشت.
انواع سؤالات یک کوچ در جلسه کوچینگ:

مهارت پرسشگری هوشمندانه یک کوچ در جلسات کوچینگ این است که بدانید چه زمانی و چگونه از انواع مختلف سؤالات استفاده کنید تا تأثیرگذاری به حداکثر برسد. نوع سؤال و چگونگی طرح آن بسیار مهم و حیاتی است و ممکن است با یک سؤال اشتباه، جلسه از روند صحیح خود خارجشده و به نتیجه مطلوب نرسد. انواع مختلف سؤالات عبارتاند از:
- باز
- کاوشی
- بسته
- انعکاسی
- جهتدار
- فرضی
- تفسیری
سؤالات باز
معمولاً برای تشویق کوچ به صحبت به کار میرود تا بتوانید اطلاعات لازم را به دست آورید. آنها اغلب با چرا ، چه چیزی ، کجا ، کدامیک و چگونه شروع میشوند. وقتی مکالمه بهصورت آزادانه در حال انجام است، بهترین عملکرد را خواهد داشت. بهعنوانمثال:
چگونه آن استراتژی مفید واقع شد؟
شما برای حفظ تیم در مسیر خود چه کاری انجام دادید؟
چگونه میتوانید به نگرانیهای این مشتری پاسخ دهید؟
سؤالات کاوشی
از سؤالات کاوشی میتوان برای شفافسازی مطالبی که قبلاً گفتهشده یا برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد آن استفاده کرد. بسیاری از آنها در ایجاد روابط مفید هستند، اما شما باید مراقب باشید که بیشازحد از این سؤالات استفاده نکنید، زیرا این امر باعث میشود کوچ احساس کند در حال بازجویی یا حتی حمله به او هستید. هنگام طرح چنین سؤالاتی مطمئن شوید که علائم کلامی و غیرکلامی شما خنثی یا حمایتکننده هستند. این نوع سؤالات برای کشف جزئیاتی مفید است که در ابتدا نادیده گرفتهشده یا بیربط به نظر رسیدهاند.
بهعنوانمثال:
فکر میکنی چرا اینطور است؟
معنی آن چیست؟
گزینههای شما برای حل مشکل چیست؟
آیا میتوانید دقیقتر باشید؟
چه کسی درگیر است؟
سهامداران اصلی چه کسانی هستند؟
چه چیزی نیاز به آدرسدهی دارد؟
آیا گزینهای وجود دارد که شما هنوز به آن توجه نکرده باشید؟
چگونه توانستهاید تا به امروز شرایط را تحمل کنید؟
یک ناظر عینی چگونه این وضعیت را توصیف میکند؟
در این شرایط بیشتر به چه چیزی اهمیت میدهید؟
نگرانی شما چیست؟
سؤالات بسته
در طرح سؤالات بسته، مهارت پرسشگری بسیار مورد توجه است چرا که باید بدانید چه زمانی از آن استفاده کنید. سؤالات بسته نیاز به پاسخ «بله» یا «نه» کوچی دارد. از چنین سؤالاتی باید کم استفاده شود، زیرا باعث میشود هر طرف مکالمه احساس ناهنجاری و یکطرفه بودن کنند، اما در برخی موارد، پاسخ مثبت یا منفی لازم است. بهتر است در جلسه کوچینگ از آنها اجتناب شود زیرا میتوانند به رابطه و همدلی که بخشی اساسی از فرآیند است، آسیب برسانند.
سؤالات بازتابنده
این گونه سؤالات در نتیجه گوش سپاری فعال کوچ طرح میشوند. سؤالات بازتابنده اغلب برای بررسی و روشن کردن درک شما استفاده میشود. این سبک سؤال به آنچه کوچ و کوچی با استفاده از کلمات دقیق خود گفتهاند، بازمیگردد و به آنها امکان میدهد تا دانش خود را در مورد یک موقعیت بهطور کامل کشف کنند. این سؤالات همچنین فرصتی را برای کوچی فراهم میکند تا بتواند احساسات خود را در آن زمان خاص و بدون هیچگونه توضیحی در مورد رویداد، بیان کند. استفاده از سؤالات انعکاسی به این معناست که میتوانید از بیان تفسیر یا قضاوت درباره دلیل آن احساس کوچی، جلوگیری کنید. بهعنوانمثال:
کوچی: من از خودم احساس ناامیدی میکنم.
کوچ: و این تجربه» از خودم ناامید شدهام چیست؟
کوچی: کسانی که در حال نابودی هستند همیشه مرا درگیر میکنند.
کوچ – این رفتار «بههمریختگی شما» شامل چه مواردی است؟
سؤالات جهتدار

مهارت پرسشگری یک کوچ در جلسه کوچینگ با چگونگی طرح سؤالات جهتدار مشخص میشود. این سؤالات باید با احتیاط بسیار زیاد طرح شوند؛ زیرا پاسخ این سؤالات الزاماً پاسخی مشخص است، چیزی که با اخلاق کوچینگ مغایرت دارد. آنها در شرایطی مفید هستند که کوچ به پاسخ دلخواه رسیده یا برای تأثیرگذاری بر تفکر افراد عنوان میکند. در حین جلسه کوچینگ، کوچ باید اطمینان حاصل کند که ناخودآگاه سؤال جهتدار نمیپرسد. اینجاست که باید گفت: کار نیکو کردن از پر کردن است. هر چه بیشتر در جلسات کوچینگ شرکت کند، مهارت بیشتری در بهکارگیری اینگونه سؤالات خواهد داشت. برای نمونه:
پس بهتر نبود…؟
فکر نمیکنی ما باید … داشته باشیم؟
سؤالات فرضی
سؤالات فرضی به کوچ این امکان را میدهد که چگونگی عملکرد کوچی یا نظرات او درباره یک وضعیت احتمالی را ارزیابی کند. اینگونه سؤالات در ایجاد تفکر و گفتگو درباره ایدهها یا رویکردهای جدید برای یک مسئله، مؤثر هستند. بهعنوانمثال:
اگر… چهکاری انجام میدهید؟
چه اتفاقی میافتد اگر …؟
پرسشهای تفسیری
پرسشهای تفسیری یکی از بهترین ابزارها برای بررسی درک کوچ از گفتههای کوچی و نشاندادن مهارت پرسشگری یک کوچ حرفهای است. بهعنوانمثال:
کوچی: من نمیتوانم آن را تحویل دهم مگر اینکه حسابها اطلاعات را به من در همان روز برسانند.
کوچ: من دارم میشنوم که میگویید اگر بخش حساب بتواند اطلاعات را در همان روزی که درخواست کردهاید به شما برسانند، میتوانید آن را تحویل دهید. آیا من درست متوجه شدم؟
برای همراهی کوچی در دستیابی به برنامه و هدفش، اهمیت انتخاب نوع مناسب سؤال، فوقالعاده به نظر میرسد و به عبارتی بهترین فرصت برای کوچ است که مهارت خود را بیشتر و بیشتر کند؛ اما در نظر گرفتن دامهای رایج و معمول، به تسریع این پیشرفت کمک خواهد کرد.
برای آشنایی بیشتر با کوچینگ و دریافت پکیج آموزش رایگان کوچینگ، اینجا را کلیک کنید.
رایجترین خطاهایی که کوچهای بیتجربه بدون داشتن مهارت پرسشگری، مرتکب میشوند

- پرسیدن سؤالات جهتدار یا خیلی بسته است.
- سؤالاتی را طرح میکنند که بهجای جستجو در مسئله کوچی، دانش خودشان را منعکس کنند.
- نمیتوانند بهاندازه کافی سؤالات کاوشی را برای پیگیری موارد مطرحشده طرح نمایند.
- برخی از سبکهای پرسشگری میتواند نظرات شخصی کوچ را بیان کند ، مشاوره دهد یا قضاوت کند که این امر مخالف با هدف کوچینگ است.
نتیجهگیری
بهعنوان سخن پایانی، چند توصیه به کوچهای گرامی در مورد مهارت پرسشگری خواهیم داد. هر وقت سؤالی میپرسید به این فکر کنید که چگونه و از کجا سعی میکنید کوچی را بفهمید. اگر سؤالی که میپرسید منجر به یک گام مثبت به جلو نمیشود ، پس باید از خود بپرسید چرا. آیا شما آن را به روشی اشتباه پرسیدهاید؟ آیا کلماتی که استفاده کردهاید میتوانند تعبیر سوء شوند؟ آیا نوع سوال مناسب بود؟ پاسخهایی که با پرسیدن این موارد از خود میگیرید ، شما را قادر میسازد تا توانایی طرح سؤال خود را افزایش داده و رفتار خود را در آینده تغییر دهید.
اشتراکها: مهارت های مورد نیاز کوچینگ چیست؟ - فراکوچ - آکادمی بین المللی فراکوچ
۶ Overexpression Reduces RyR2 Mediated Diastolic Ca 2 Leakage cialis for sale online Just add respective product to the shopping cart and proceed to checkout where you enter your delivery details and choose payment method
order priligy online usa 1a explains the OH stretching