این روزها شاید بیشتر از گذشته اسم کوچینگ کسبوکار به گوش شما خورده باشد. شاید از خود پرسیده باشید که کوچینگ کسبوکار چیست. این شاخه از شاخههای کوچینگ به طرق مختلف به کارآفرینان ، صاحبان مشاغل و افراد حرفهای در مسیر رشد آنها کمک میکند. کوچ کسبوکار یا همان بیزینس کوچ، معمولاً بر اساس یك برنامه مشخص كار میکند تا بازخورد عملی ، مشاوره شخصی و برنامههای رشد را برای مراجعان خود بهمنظور افزایش درآمد شركت، تسریع در شغل خود یا افزایش رشد مشاغل، به كار برند.
پاسخ سؤالاتی مانند «کوچینگ کسبوکار چیست؟» یا «بیزینس کوچینگ چیست؟» ممکن است بلافاصله شما را به یاد سخنرانان انگیزشی بیندازد. اما کوچینگ در کسبوکار میتواند بزرگترین سرمایهگذاری باشد که در حرفه یا تجارت خود انجام میدهید. اگر شما در یک شرکت بازرگانی مشغول به کار هستید که برای به دست آوردن ارتقا سطح خود تلاش میکنید یا یک کارآفرین، یا مدیر یک استارتآپ هستید که از حرکت بعدی خود مطمئن نیستید، بیزینس کوچینگ میتواند شما را در مسیر سودآوری و موفقیت قرار دهد.
چکیده مطالب
الگوی کوچینگ کسبوکار چیست؟

بیزینس کوچها مدیران را به چالش میکشند تا نقاط قوت خود را توسعه دهند، نقاط قابلبهبود خود را شناسایی و در بهبود آنها بکوشند و بهصورت فردی رشد کنند. تأكيد بر رشد رهبري، از بین بردن موانع و بازدارندهها براي كار بر روي چشمانداز سازمان و توسعه تيمي است كه به شکوفایی آن چشمانداز كمك خواهد كرد. با این الگوی کسبوکار باید از بیزینس کوچ خود انتظار داشته باشید:
- از شما سؤالاتی هوشمندانه بپرسد. شما را به سمت پاسخهایی سوق دهد که منجر به بینشی عمیق و ارزشمند شود.
- بازخوردهای سازندهای را برای کمک به شما در دستیابی به چشمانداز موردنظر کسبوکارتان ارائه دهد.
- شما را بهعنوان یک صاحب بیزینس یا بهعنوان یک رهبر در سازمان در مسیر اهدافتان نگه دارد.
- با تعیین تکالیف و اقدامات مشخص، شما را نسبت به رسیدن به اهداف متعهد میکند.
از طرف دیگر در کوچینگ کسبوکار بیزینس کوچ نیز از شما انتظاراتی دارد که باید در فاصله بین جلسات به آنها عمل کنید. اقداماتی لازم است که در کسبوکار خود پیادهسازی کنید تا به نتایج مطلوب خود دست یابید. هنگام بهکارگیری کوچینگ کسبوکار بیشتر از آنکه به ایجاد دیدگاهی مطلوب و مثبت در مورد سازمان خود نیاز داشته باشید به افزایش سطح آگاهی از خود احتیاج دارید.
اصلاً میخواهم بدانم چرا به کوچینگ کسبوکار نیاز دارم؟
یا بهتر است بگوییم، چرا کسبوکارها، بیزینس کوچ استخدام میکنند؟ برای مدیران عامل، کارآفرینان و رهبران سازمانها، اغلب در جایگاههای بالایی سازمان خود و گاهاً بهتنهایی باید همه موارد موردنیاز برای رسیدن به اهداف را مدیریت کنند. باوجود فرایندی بینظیر مانند کوچینگ کسبوکار در قالب یک شریک به هدایت و پاسخگویی به نیاز بسیاری از مدیران بیزینسها میشتابد و آنها را تا دستیابی به موفقیت و هدف موردنظر بیزینس همراهی میکند. کوچینگ کسبوکار به توسعه تیم و به عبارتی، بیزینس کوچ به پیشرفت و توسعه فردی مدیران کمک میکند. فرایند کوچینگ کسبوکار موفق، یعنی افزایش آگاهی و تغییر ذهنیت نسبت به رشد فردی تکتک اعضای سازمان، بهویژه مدیران و رهبران آنها.
خدمات و مزایای کوچینگ کسبوکار
ازآنجاییکه کوچینگ کسبوکار به رفتار افراد در محیط کار متمرکز است، پدر علم مدیریت کیفی، ادوارد دمینگ معروف، مفهومی را بهعنوان واکنش زنجیرهای رفتارها در محیط کار مطرح کرده است. این یعنی زمانی اقدامات و رفتارهای کارکنان یک سازمان یا مدیران بهبود خواهد یافت که یک بیزینس کوچ آنها را همراهی کند و آنها را در مسیر درست کوچ کند. در این متد کارکنان میآموزند که چگونه خود و عملکرد خود را ارزیابی نموده و از تأخیرها و اهمالکاریها جلوگیری کنند و یا کار به دوبارهکاری نکشد. در اینجا به چند مورد از بهترین مزایای کوچینگ کسبوکار اشاره خواهیم داشت:
- بین رویکردهای مبتنی بر برنامه مدیران با کوچینگ دورهای و وابسته به موقعیتهای مختلف، تعادل و توازن ایجاد میکند.
- هماهنگی و ارزیابی کار تیم را بهمنظور ارزیابی عملکرد و چگونگی برقراری ارتباط بین اعضای تیم بر عهده میگیرد.
- بهگونهای استراتژیک بر بازاریابی کسبوکار شما متمرکز میشود و منتج به افزایش درآمد میشود.
- این امکان برای مدیران وجود دارد که با برگزاری جلسه معارفه و طرح سؤالات، کوچ مناسب خود که بیشتر با شخصیت و بیزینس شما جفتوجور است را بیابند.
- فرصتی را فراهم میکند تا آنچه را که برای بیزینس درهمان لحظه خاص اهمیت دارد، انجام دهید و بااراده به مرحله بعد بروید و بیزینس خود را سریعتر و بهطور مداوم رشد دهید.
- کوچینگ کسبوکار به بیزینسها کمک میکند تا دیگر در مقابل مشتریان خود احساس درماندگی و خستگی نکنند و در آن شرایط کنترل هم چیز را در دست بگیرند، مدیریت زمان داشته و بهترین تصمیم را اتخاذ کنند.
- ریشه مشکلات و مسائل کسبوکار شما را شناسایی کرده و راهکارهای قابلاجرا را برای بهکارگیری هر چه سریعتر و دریافت نتیجه بهتر در خود شما مییابد.
- به کسبوکارها آزادی عمل میدهد و نتایج تثبیتشده و قابل پیشبینی را دارد.
- نهتنها به رشد سازمان بلکه به رشد فردی مدیران کمک میکند.
- اگر با یک بیزینس کوچ کارآمد و معتبر همراه شوید، یک تیم با بهرهوری بالا و ثمربخش خواهید داشت که شما را روزبهروز به هدف نزدیکتر میکند.
- با استراتژیهای فروش و بازاریابی آشنا شده و روشهای جذب مشتری و کسب درآمد بیشتر را خواهید آموخت.
- با نظام ارزشهای خود و بیزینستان و چگونگی ایجاد یک دید کلی و نهایی از هدفتان آشنا میشوید.
- کوچینگ کسبوکار چگونگی شروع و توسعه یک بیزینس و آموزش کارکنان را به شما نشان خواهد داد. کارکنان خواهند آموخت که چگونه بر مسائل و مشکلات روزمره کار خود فائق آیند.
- بیزینس کوچ در کنار شما خواهد بود تا موانع موجود در مسیر موفقیت خود را شناسایی کنید. طبق ارزشها و باورهایتان، میزان تأثیرگذاری آنها را بر بیزینس خود را بسنجید.
- و درنهایت با توجه به وضعیت زندگی با شرایط اپیدمی کرونا، با جلسات آنلاین کوچینگ، بهروزترین ترندها و بهصرفهترین نوع کوچینگ کسبوکار را تجربه خواهید کرد.
چه چیزی در کوچینگ کسبوکار توجه بیزینسها را به خود جلب کرده است؟

یک کوچ کسبوکار برای شفافسازی چشمانداز کسبوکارها و چگونگی انطباق آن چشماندازها با اهداف شخصی، صاحبان مشاغل را در اداره یک کسبوکار راهنمایی و همراهی میکند. کوچینگ کسبوکار فرآیندی است که بیزینس را از جایی که اکنون هست به مکانی که میخواهد باشد، سوق میدهد. کوچینگ و منتورینگ گاهی ممکن است اشتباه گرفته شوند؛ زیرا در هر دو کوچ و منتور نقش سالها تجربه خود را بر سر میز میآورند. بزرگترین تفاوت این است که یک منتور به آموزش و انتقال تجربه خود به مدیر آن بیزینس تمرکز میکند؛ درحالیکه یک کوچ صاحب کسبوکار را در برنامهریزی هدف همراهی میکند و صاحب بیزینس را مسئول موفقیت آن بیزینس میداند.
بیزینس کوچها برنامههای قابلاجرا و اقدام محور را برای صاحبان مشاغل فعال که به دنبال درک این موضوع هستند، ارائه میدهند. حال سؤال اینجاست که چرا دستیابی به اهداف توسعه بیزینس برای صاحبان کسبوکارها و تأثیری که بر زندگی آنها خواهد گذاشت تا این حد مهم است و گذشته از همه اینها، اشتیاق صاحبان مشاغل برای رسیدن به هدف، بسیار بر سرعتبالا تأکید دارند. اگر برنامههای شخصی مدیران با رؤیاها و اهداف کسبوکارشان مرتبط نباشند، دلیل مهمی برای رسیدن به آن هدف بیزینسی وجود ندارد.
در کوچینگ کسبوکار بعد از اسمارتسازی هدف، بیزینس کوچ به شما کمک میکند تا اهداف و استراتژیهای موردنیاز برای پیشرفت کار را در راستای رسیدن به هدف خود برنامهریزی و اولویتبندی کنید. یک کوچ کسبوکار بهطور منظم، هر هفته یا ماهانه، با صاحب مشاغل دیدار خواهد کرد تا آنها را در مسیر تعهدات انجامشده در جلسه کوچینگ گذشته نگه دارد. بیزینس کوچها به صاحبان کسبوکار کمک میکنند تا اهداف خود را بفهمند و برای رسیدن به آنها برنامهریزی کنند. دیدگاه کوچ در مورد کسبوکاری مشخص میتواند به صاحبان آن کمک کند تا ببینند کدام موارد فقط وظایف هستند و کدام یک از اهداف بلندمدت هستند.
آیا فکر میکنید در کسبوکار خود به بینش و بصیرت بیشتری نیاز دارید؟ هماکنون برای کسبوکار کوچک خود با یک کوچ هماهنگ کنید
مؤلفه مهم در مورد بیزینس کوچینگ

یک مؤلفه مهم کوچینگ کسبوکار، پاسخگویی است. شما هرگز نمیبینید که یک کوچ فوتبال همراه تیم خود در زمین مسابقه بدود. همین واقعیت در مورد کوچینگ کسبوکار نیز صادق است. کوچ کسبوکار مشاور نیست. شما باید بهطورکامل و شفاف بدانید که کوچینگ کسبوکار چیست. آنها در بیزینس یا کسبوکار، کارهای شما را انجام نمیدهند. آنها در آنجا هستند تا شما را بر نتیجه نهایی متمرکز کنند و دلیل مهم بودن آن نتایج را به شما یادآوری کنند. آنها به شما انگیزه میدهند تا به تعهدات خود عمل کنید. آنها در صورت لزوم بهعنوان آینهای در مقابل شما قرار میگیرند تا نقاط کور شخصی و تجاری را بهوضوح به شما نشان دهند.
اشتراکها: بیزینس کوچینگ - نقش بیزینس کوچینگ در کسب وکار - بیزینس کوچ
اشتراکها: نقش بیزینس کوچینگ در کسب وکار - فراکوچ - مرکز آموزش کوچینگ ایران
اشتراکها: نقش بیزینس کوچینگ در کسب وکار - فراکوچ - مرکز آموزش کوچینگ ایران
buy azithromycin over the counter usa It s 12- 13DPO
He has difficulty in communicating because of his inability to complete a sentence cialis generic 5mg