بیزینس کوچ کیست؟

بیزینس کوچ کیست؟ یک مربی کسب‌وکار چه می‌کند؟
خانه » مقالات فراکوچ » بیزینس کوچینگ » بیزینس کوچ کیست؟

بیزینس کوچ، یکی از روش‌های موثر در بهبود عملکرد و موفقیت در حوزه کسب و کار است. این روش، شامل همکاری با یک متخصص برای بهبود مهارت‌ها و دستیابی به اهداف کسب و کار است. در این مقاله از فراکوچ، به صورت جامع در مورد بیزینس کوچ صحبت خواهیم کرد و به بررسی فواید، فرایند، نحوه انتخاب یک بیزینس کوچ مناسب و… خواهیم پرداخت.

 

بیزینس کوچ کیست؟

بیزینس کوچ (Business Coach) یک حرفه‌ای است که در حوزه کسب و کار فعالیت می‌کند و به کسب و کارها و کارآفرینان کمک می‌کند تا در بهبود عملکرد خود و رشد و توسعه کسب و کار، موفقیت‌آمیز باشند. بیزینس کوچ با استفاده از تکنیک‌ها و روش‌های مختلف، شما را در تعیین اهداف، استراتژی‌ها، مهارت‌ها و مدیریت کسب و کار راهنمایی می‌کند.

بیزینس کوچ همچنین به شما کمک می‌کند تا بهبود‌های لازم را در عملکرد خود ایجاد کنید، مشکلات را شناسایی و حل کنید، افکار منفی و موانع را برطرف کنید، مهارت‌های رهبری و مدیریتی خود را بهبود بخشید، و در نهایت به اهداف خود دست یابید.

با توجه به تخصص و تجربه‌هایشان، بیزینس کوچ‌ها می‌توانند به شما راهنمایی‌های مفیدی در زمینه‌های مختلفی مانند استراتژی بازاریابی، مدیریت زمان، توسعه فردی و حرفه‌ای، مدیریت مالی، رهبری و مدیریت تیم و … ارائه دهند.

استفاده از خدمات یک بیزینس کوچ می‌تواند به شما کمک کند تا به صورت بهتری با موفقیت در مسیر رشد و پیشرفت کسب و کار خود پیش بروید.

در ادامه بخوانید: کوچ کیست؟

     

توصیه می شود اگر با تعریف و موضوعات مهم بیزینس کوچینگ آشنایی ندارید، ابتدا مقاله

بیزینس کوچینگ چیست؟

را مطالعه فرمایید.

بیزینس کوچینگ چیست؟ | فراکوچ

 

یک مربی کسب‌وکار چه می‌کند؟

یک بیزینس کوچ (Business Coach) با پرسیدن سؤالاتی در مورد کسب‌وکارشما، تمام اطلاعات مربوطه را جمع‌آوری می‌کند تا اهدافتان را به خوبی درک کند. این پرسش و پاسخ‌ها از اهمیت بالایی برخوردار هستند؛ چراکه بیزینس کوچ با توجه به این پاسخ‌ها، مسیر همکاری شما را مشخص و برنامه‌ریزی می‌کند.

بیزینس کوچینگ با تجزیه و تحلیل اطلاعات و همین‌طور تنظیم اهداف سازمانی و فردی به رشد چشم‌گیر کسب‌وکار شما کمک می‌کند که درنهایت تأثیرات مثبت بلندمدتی را رقم خواهد زد.  همان‌طور که هر شرکتی منحصربه‌فرد است، دیدگاه هر صاحب کسب‌وکاری نیز منحصربه‌فرد است؛ بنابراین، یک کوچ‌کسب‌وکار باید بداند که آیا می‌خواهد کسب‌وکار خود را به درآمد قابل قبول تبدیل کند یا یک شرکت چند میلیون دلاری.

مانند هر مربی دیگری، کوچ ­های کسب‌وکار نیز برای بهبود استعدادها، اهداف، هدایت تصمیمات و انجام هر کار دیگری که می­توانند برای اطمینان از موفقیت شما و کسب‌وکارتان انجام دهند، کار می‌کنند. هنگامی که اهداف کسب­‌و­کار تعیین می ­شود، بیزینس کوچ برای رسیدن به آن اهداف در طراحی مجموعه‌ای از استراتژی‌ها و برنامه‌های عملیاتی، به شما کمک می‌کند تا کسب‌وکارتان در مسیر رسیدن به اهداف قرار دهید و همچنین، با چالش ­های پیش رو در مسیر رسیدن به مقصد آشنا شوید. در حقیقیت، یک کوچ کسب­ و­کار به‌عنوان چراغ‌قوه شما عمل می‌کند.

 

یک کوچ کسب­ و­کار به‌عنوان چراغ‌قوه شما عمل می‌کند. | فراکوچ

 

چرا به کوچ کسب و کار نیاز داریم؟

راه‌اندازی یک کسب‌وکار، شاید خیلی پیچیده نباشد؛ اما حتی گسترش آن با وجود انگیزه و هیجان، می‌تواند بسیار استرس‌زا باشد، مخصوصاً زمانی که به تنهایی قصد راه‌اندازی یک کسب‌وکار را داشته باشید، در این راه وجود یک کوچ و راهنما که بتوانید از تجربیات او استفاده کنید، بسیار راهگشا و مهم خواهد بود. با کمک یک بیزینس کوچ (Business Coach) باتجربه، راه رسیدن به موفقیت، در مدت‌زمانی کم، برای کسب‌وکار شما هموار می ­شود. درواقع، بیزینس کوچ، در هر قدم از مسیر رسیدن به موفقیت همراه شماست.

ضرورت داشتن یک مربی کسب‌وکار در این است که یک کوچ به شما کمک می‌‌کند تا به اطراف خود نگاه و ارزیابی کنید که از نظر شخصی و حرفه‌ای کجا قرار دارید. یک بیزینس کوچ شما را وادار می کند تا نگاهی عمیق به اهداف و چشم انداز خود بیندازید. با انجام این کار، می‌توانید برنامه‌ای برای رسیدن به اهداف اصلی خود ایجاد نمایید.

💥 فرصت استثنائی 💥

برای یادگیری دوره

 رایگان آموزش بیزینس کوچینگ

فراکوچ و دریافت مدرک CCE همین حالا اقدام کنید.

 

آموزش رایگان دوره بیزینس کوچینگ
دوره رایگان آموزش بیزینس کوچینگ

 

وظایف یک بیزینس کوچ چیست؟

  • یک بیزینس کوچ به شما کمک می­کند چشم ­انداز وسیعی برای کسب­ و­کار خود تعریف و با شناخت نقاط قوت، ضعف و بهبود این موارد، بتوانید بین کار و زندگی خود تعادل برقرار کنید؛ درنهایت، با افزایش اعتماد­ به ­نفس و انگیزه، به رشد کسب ­و ­کارتان کمک می­کند.
  • همچنین، این مربی به شما می‌آموزند تا اهدافتان را شناسایی و برای رسیدن به آن­ها برنامه‌ریزی کنید. یک بیزینس کوچ شما را ملزم به پیروی از برنامه‌ای که طراحی شده می‌کند و با تشویق و ترغیب به موقع، شما را در ادامه دادن این مسیر همراهی می‌کند.
  • فرقی ندارد که شما در چه جایگاهی از مسیر موفقیت در کسب و کار خود قرار دارید، همیشه می‌توانید با کمک گرفتن از یک بیزینس کُوچ مجرب، در جایگاه بهتری قرار بگیرید.
  • از دیگر وظایف بیزینس کُوچ، مدیریت بحران است. همان‌طور که قبلاً اشاره شد، این شخص از تجربیات ارزشمند و زیادی برخوردار است؛ درنتیجه، می‌تواند راهکارهای پیشگیری از بحران‌های احتمالی و برخورد با موانع را در اختیار شما قرار دهد یا با برخورد با یکی از این بحران‌ها و موانع به شما کمک کند تا آن موقعیت را به بهترین نحو ممکن مدیریت کنید و پشت سر بگذارید.

 

 

فرایند بیزینس کوچ چگونه است؟

بیزینس کوچ فرایندی است که از چندین مرحله تشکیل شده است. این مراحل عبارتند از:

۱) شناخت نیازها و اهداف

در این مرحله، بیزینس کوچ (Business Coach) شما را برای شناخت نیازها و اهداف کسب و کارتان راهنمایی می‌کند. با تحلیل و بررسی موقعیت فعلی و هدف نهایی کسب و کارتان، بهترین راهکارها را برای رسیدن به اهداف تعیین خواهید کرد.

۲) برنامه‌ریزی و استراتژی

در این مرحله، برنامه‌ها و استراتژی‌های مورد نیاز برای دستیابی به اهداف تعیین خواهد شد. بیزینس کوچ شما در تدوین یک برنامه کامل و راهبردی برای کسب و کارتان کمک می‌کند و شما را در اجرای آنها همراهی می‌کند.

۳) اجرا و پیگیری

در این مرحله، بیزینس کوچ شما، شما را در اجرای برنامه‌ها و استراتژی‌ها راهنمایی می‌کند. او شما را در پیگیری پیشرفت‌ها، ارزیابی نتایج، و اصلاح برنامه‌ها همراهی می‌کند تا بهترین نتیجه را به دست آورید.

 

فراکوچ | بیزینس کوچ فرایندی است که از چندین مرحله تشکیل شده است

 

مزایای بیزینس کوچ چیست؟

بیزینس کوچ برای کسب و کارها مزایای بسیاری دارد. این مزایا شامل موارد زیر می‌شوند:

  • بهبود عملکرد: بیزینس کوچ به کسب و کارها کمک می‌کند تا عملکرد خود را بهبود دهند. از طریق همکاری با یک بیزینس کوچ، می‌توانید مهارت‌ها و استراتژی‌های موثر را یاد بگیرید و در نتیجه، به عملکرد بهتری دست یابید.

  • افزایش درآمد: با همکاری با یک بیزینس کوچ، می‌توانید راه‌هایی برای افزایش درآمد کسب و کار خود را کشف کنید. این ممکن است از طریق بهبود فرآیندها، توسعه استراتژی‌های بازاریابی، یا بهبود ارتباط با مشتریان باشد.

  • توسعه مهارت‌ها: بیزینس کوچ به شما کمک می‌کند تا مهارت‌های خود را در زمینه‌های مختلف بهبود دهید. این شامل مهارت‌های مدیریتی، مهارت‌های ارتباطی و مهارت‌های رهبری است که می‌تواند به شما در رسیدن به اهداف کسب و کارتان کمک کند.

  • و…

 

مزایا وجود یک بیزینس کوچ در کسب و کارها چیست؟ | فراکوچ

 

علامت هایی که نشان می‌دهد شما به بیزینس کوچ نیاز دارید

  1. می‌دانید که خوب عمل می‌کنید اما به اندازه کافی رشد نکرده‌اید؛
  2. احساس می‌کنید که کنترل ساعات کاری خود را ندارید؛
  3. از کار خود سود کافی برای توجیه تلاشی که کرده‌اید را به دست نمی‌آورید؛
  4. به عنوان یک مدیر، اگر حضور نداشته باشید، کسب و کارتان آسیب خواهد دید؛
  5. انگیزه و اشتیاق خود را برای کار از دست داده‌اید؛
  6. با وجود تجربه زیاد در کار، سال‌هاست که بر روی خودتان سرمایه گذاری نکرده‌اید؛
  7. دچار روزمرگی شده و راه‌های جدید را امتحان نمی‌کنید.

به عبارتی، اگر در کار خود مشکلاتی دارید که نمی‌توانید به تنهایی با آن‌ها کنار بیایید، شما به یک بیزینس کوچ (کوچ کسب ‌و کار) نیاز دارید.

 

 

آیا کسب و کار شما کوچ پذیر است؟

بیزینس کوچینگ مهارتی است که بسیاری از کارآفرینان و صاحبان کسب ‌و کار می‌‌توانند برای پیشرفت کار خود از آن استفاده کنند. با این حال، بیزینس کوچینگ برای همه مناسب نیست!

در اینجا چند سوال وجود دارد که باید قبل از شروع فرآیند بیزینس کوچینگ در نظر بگیرید:

  • آیا به دنبال شراکتی هستید که شما را به تفکر عمیق تر دعوت کند؟
  • آیا می خواهید با کسی کار کنید که از شیوه‌های خلاقانه استفاده می‌کند؟
  • آیا ایده به حداکثر رساندن پتانسیل شخصی و حرفه‌ای، شما را هیجان زده می‌کند؟
  • آیا مایلید مسئولیت بخشی از فرآیند کوچینگ را به عهده بگیرید؟
  • آیا می‌دانید که تغییر و رشد یک تمرین روزانه و یک سفر است؟
  • آیا حاضرید برای نسخه بهتر خودتان تلاش کنید؟

اگر به این سؤالات پاسخ مثبت داده اید، پس آماده استفاده از خدمات بیزینس کوچینگ هستید.

 

کوچ پذیری کسب و کار | فراکوچ

 

چه طور یک بیزینس کوچ مناسب انتخاب کنیم؟

همان طور که اشاره کردیم، بیزینس کوچینگ می‌تواند در جهت بهبود کسب و کارها اثرات مفید و سازنده‌ای داشته باشد؛ در دنیای پرتلاطم امروزی، جهت حفظ بقای خود در کسب و کارمان، نیازمند آگاهی هر چه بیشتر هستیم تا بتوانیم با داشتن مزیت رقابتی برتر نسبت به رقبایمان، بهتر بدرخشیم.

انتخاب بیزینس کوچ موفق و باتجربه که هم در حوزه کوچینگ با مهارت باشد و هم دنیای کسب و کار را بشناسد اولین و چه بسا مهم‌ترین قدم محسوب می‌شود. در این راستا می‌توانید با گشتی در فضای مجازی یا صحبت با مراکز تایید شده کوچینگ، برجسته‌ترین این افراد را انتخاب و جهت بهبود کسب و کار خود جلساتی را با آنان داشته باشید؛ جالب است بدانیم که حل مسائل پیچیده کسب و کار شما تنها یک بعد از گرایش بیزینس کوچینگ محسوب می‌شود و این علم جذاب و آینده ساز، تبعات مثبت دیگری هم بر روی کسب و کار شما دارد.

پس صاحبین کسب وکار، توجه داشته باشید سابقه کاری و تجربه بیزینس کوچ در حوزه کسب و کار و شناخت چنین محیط هایی با توجه به سابقه کاریشان، از شاخص های مهم انتخاب یک بیزینس کوچ حرفه ای است. مثلا اگر در حوزه بانکداری هستید، سعی کنید با بیزینس کوچی در تعامل باشید که هم در حوزه کوچینگ حرفه ای است و هم فردی با سابقه کار در حوزه صنعت بانکداری. شناخت هدف درست شما، موانع و فرصت های پیش روی شما، سنجش تعهد شما در رسیدن به هدفتان، شناخت استعدادها و قابلیت های شما و صیقل دادن شما جهت پیدا کردن بهترین راه برای هدفتان، از وظایف مهم بیزینس کوچ هست.

 

  • تجربه و مهارت: مطمئن شوید که بیزینس کوچ تجربه و مهارت کافی در زمینه کسب و کار شما دارد. آنها باید توانایی کار با شرایط خاص بیزینستان را داشته باشند.

  • شیوه کار: مهم است که شیوه کار بیزینس کوچ با شما سازگاری داشته باشد. می‌توانید با او مشورت کنید و از روش‌ها و رویکردهایی که از آنها استفاده می‌کند، آگاه شوید.

  • شخصیت: شخصیت بیزینس کوچ نیز اهمیت دارد. او باید بتواند با شما به خوبی همکاری کند و ارتباط موثری را برقرار کند.

  • تجربه‌های موفق با بیزینس کوچ: بسیاری از کسب و کارها تجربه‌های موفقی را با بیزینس کوچ داشته‌اند. بهتر است که از تجارب دیگران در انتخاب بیزینس کوچ و استفاده از خدمات آنها استفاده کنید. نظرات و بازخوردهای مثبت افرادی که قبلاً با بیزینس کوچ همکاری کرده‌اند، می‌تواند به شما کمک کند تا یک بیزینس کوچ معتبر و با تجربه را انتخاب کنید.

 

معیار های انتخاب یک بیزینس کوچ مناسب| فراکوچ

نقش بیزینس کوچینگ در موفقیت کسب و کارها

براساس تعریفGIBS و بسیاری منابع دیگر بیزینس کوچینگ در مورد کوچینگ افرادی است که در سازمان ها کار می کنند،  به نحوی که هم بر فرد و هم کسب و کار اثر بگذارد. در حقیقت جایی که کوچینگ کسب و کار را از کوچینگ فردی جدا می‌کند این است که کوچینگ فردی بر روی توسعه شخصی افراد تمرکز دارد ولی بیزینس کوچینگ به دنبال توسعه فردی کارکنان و زمینه کسب و کاری زندگی فردی آنهاست و برمبنای دو محور فردی و نیازهای سازمانی و نقاط تقاطع آنها صحبت می کند.

 بیزینس کوچ فردی است که به طور اساسی به کار و نقش افراد در سازمان توجه نموده و از آنجا که نقش افراد بر شخصیت شان در سازمان اثر گذار است، هر چه نقش فرد در سازمان پررنگ تر باشد، بیزینس کوچینگ میتواند نقش بزرگ‌تری را ایفا نماید. به عنوان مثال اگر حمید در زمینه رهبری به صورت فردی کوچ شود بیشتر در خصوص این که چگونه دیگران را ترغیب کند، توانمند می شود، اما در بیزینس کوچینگ توانمندی رهبری حمید در زمینه استراتژی رهبری سازمان هم توسعه پیدا خواهد کرد. احتمالاً حمید در جلسات کوچینگ فردی اش به دنبال تقویت مهارت ارتباط سازنده به منظور ترغیب دیگران هست ولی در بیزینس کوچینگ همزمان بر روی پیشبرد نتایج کسب و کار با رهبری موثر هم کار خواهد کرد.

یک سوال مهم این هست که چگونه بیزینس کوچینگ به کسب و کارها کمک می کند تا کسب و کار خوبی باشند؟

کوچینگ یقیناً می‌تواند توانمندی های کارکنان و روابط بین ایشان را بهبود بخشد. تحقیقات زیادی بر روی مزایای کوچینگ برای افراد وجود دارد که نشان می دهد کوچینگ مساله شادی، انعطاف پذیری، تعادل بین کار و زندگی، روابط و اعتماد به نفس افراد را در سازمان تقویت می کند که اینها تاثیر مثبتی بر عملکرد فرد در محیط کارش به دنبال خواهد داشت.

 با گذر از روش های سنتی مدیریت که اغلب بر مبنای کنترل و فرمانبری بیشتر نیروی کار بود، امروزه بر تقویت توانمندی های کارکنان در محیط های کاری تأکید می شود. کوچینگ میتواند به عنوان یک ابزار قدرتمند در کسب و کار به منظور توسعه رهبران و عملکرد مدیریتی شان در نقش هایی که ایفا می کنند به کار گرفته شود.  تحقیقات نشان می دهد کوچینگ به وضوح مستقیماً عملکرد فرد را در سازمان بهبود بخشیده و به طور غیرمستقیم شاخص‌هایی مانند بهره‌وری، دستیابی به اهداف، تعلق سازمانی، هوش هیجانی، مهارت های بین فردی، اثربخشی تیمی، مدیریت زمان را ارتقا می دهد.

یک چالش مهم که با بزرگ شدن سازمان ها، مدیران با آن روبرو می شوند و می تواند دغدغه های زیادی را برای ایشان ایجاد کند، افزایش تعداد کارکنان است.  جالب است بدانید،کوچینگ ظرفیت مدیریت کارکنان را در مدیران افزایش می دهد.

 بر اساس بررسی به عمل آمده در مجله فورچون ۵۰۰ ، ۲۵ تا ۴۰ درصد از ۵۰۰ شرکت برتر دنیا، از بیزینس کوچینگ استفاده منظم و مداوم داشته اند.

طبق اعلام سایت IBISWorld اندازه بازار بیزینس کوچینگ در امریکا در سال ۲۰۲۱ میلادی ۱۱٫۶ میلیارد دلار می باشد.  اندازه بازار بیزنس کوچینگ فقط در بازار امریکا در ۵ سال گذشته هر ساله ۱٫۲درصد رشد داشته است.

ﻃﺒﻖ ﻧﻈﺮﺳﻨﺠﯽ  ﻓﺪراسیون ﺑﯿﻦ اﻟﻤﻠﻠﯽ ﮐﻮﭼﯿﻨﮓ (ICF)، ﻣﺪﯾﺮان و ﮐﺎرآﻓﺮﯾﻨﺎﻧﯽ ﮐﻪ از ﯾﮏ ﺑﯿﺰﯾﻨﺲ ﮐﻮچ اﺳتفاده ﮐﺮدﻧﺪ ﺗﻮانستند درآﻣﺪ ﺧﺎﻟﺺ ﺧﻮد را ﺑﻪ ﻃﻮر ﻣﺘﻮﺳﻂ ۴۶ درﺻﺪ اﻓﺰاﯾﺶ دﻫﻨﺪ.

 

توسعه مهارت های کوچینگ در رهبران کسب و کار

از یک سو توجه به نقش بی‌بدیل کوچینگ در توسعه فردی کارکنان و رشد کسب و کار و از سوی دیگر نیازمندی یک کسب و کار موفق به رهبرانی کارآزموده به جای مدیرانی لایق، توسعه مهارت های کوچینگ برای این رهبران را تبدیل به یکی از الزامات ایجاد یک سازمان نموده است. این فرضیه با بررسی ویژگی رهبران سازمان های بزرگ به راحتی قابل اثبات است. یکی از ویژگی‌های مهم رهبران در سازمانهای موفق هوش هیجانی بالای این افراد است که در ابعاد فردی و اجتماعی و در توانمندی شناختی و  توانمندی مدیریت و کنترل رهبران خود را نشان می دهد.

در جدول ذیل هوش هیجانی رهبران و توانمندی های ایشان با جزئیات بیشتری بررسی شده است:

نقش منتورینگ,coaching,faracoach

همانطور که در جدول بالا اشاره شد رهبران در توانمندی شناخت در بعد فردی و ذیل خود آگاهی به خودآگاهی احساسی و در بعد اجتماعی در ذیل  آگاهی اجتماعی به توانایی همدلی و آگاهی سازمانی می رسند.  توانایی همدلی یکی از مهارت های کلیدی یک کوچ موفق هست که با رهبران سازمان مشترک است. خود آگاهی و خودآگاهی احساسی نیز از توانمندی هایی است که یک کوچ باید در خودش ایجاد نماید.

یکی دیگر از ویژگی‌های مهم رهبران بر خلاف تصور عمومی که اهمیت بسیار زیادی دارد و همدلی است. همدلی نیز یکی از ویژگی‌های اصلی یک کوچ است.  در باور عمومی خصوصیات رهبران شامل هوش و ذکاوت، مهارت ارائه، هوشمندی تجاری، مدیریت زمان و اعتماد به نفس است. اما در واقعیت مهمترین ویژگی رهبران همدلیست که بیش از ۸۰ درصد وزن ویژگی های رهبران رو همدلی به عهده دارد و سایر ویژگی ها مجموعاً ۲۰ درصد ویژگیهای یک رهبر موفق را شامل می شود. همدلی توانایی درک احساسات و زاویه دیگر افراد است. یعنی رهبر بتواند خودش را جای افراد دیگر گذارده و احساسات و نیازهای آنها را درک نماید. این اتفاق باعث میشود رهبر بتواند فرد مقابل را درست هدایت نموده و واقعاٌ بر وی تاثیر گذار باشد. همانطور که می دانیم همدلی نیز  یکی از مهم ترین ویژگی های یک کوچ موفق است. از جمله ویژگی های دیگر مشترک بین رهبران و کوچ ها شنوندگی خوب و تمام عیار است.

پس یکی دیگر از الزامات ساختن یک سازمان موفق ایفای نقش کوچ برای کارکنان و سازمان از سوی رهبران می باشد.

نقش منتورینگ,coaching,faracoach

پیشنهادات مفید برای بهره‌وری بیشتر

در این بخش، چند پیشنهاد برای بهره‌وری بیشتر از بیزینس کوچ خود را ارائه می‌دهیم:

  • پیوستن به شبکه‌های مرتبط: شرکت در شبکه‌هایی که بازرگانان و بیزینس کوچ‌های دیگر در آن حضور دارند، می‌تواند فرصتی مناسب برای به اشتراک گذاشتن تجربیات و یادگیری از دیگران باشد.

  • استفاده از ابزارهای فناوری اطلاعاتی: امروزه، ابزارهای فناوری اطلاعاتی متعددی برای پیگیری و مدیریت روند کسب و کار وجود دارد. استفاده از این ابزارها می‌تواند به شما کمک کند بهره‌وری بیشتری از بیزینس کوچ خود داشته باشید.

  • مراقبت از خود: در پیگیری اهداف و استراتژی‌های کسب و کار، به خودتان نیز توجه کنید. به سلامت جسمی و روانی خود اهمیت بدهید و از روش‌های مدیریت استرس و تعادل کار-زندگی استفاده کنید.

 

جمع بندی:

بیزینس کوچ (Business Coach) یک ابزار قدرتمند در بهبود عملکرد و موفقیت کسب و کار است. با همکاری با یک بیزینس کوچ، می‌توانید مهارت‌ها را بهبود داده، به اهداف خود دست یابید، و رشد و توسعه کسب و کار خود را افزایش دهید.

با تشکر از شما که وقت خودتان را برای مطالعه این مقاله صرف نمودید. اگر نیاز به مشاوره و راهنمایی در خصوص دوره های آموزش کوچینگ فراکوچ را دارید، می‌توانید با مشاوران تیم فراکوچ در میان بگذارید.

فرم درخواست مشاوره دوره آموزشی

مشاوره آموزشی رایگان

شما این فرصت را دارید، با تکمیل فرم زیر، قبل از انتخاب دوره آموزشی مناسب خود، از مشاوره رایگان کارشناسان آموزشی مجموعه فراکوچ استفاده نمائید.

4.7/5 - (37 امتیاز)

One thought on “بیزینس کوچ کیست؟

  1. صبا علینژاد میگوید:

    فرایند هایی که کوچ ها به کار میبرند فقط همین موارده؟
    و اینکه ممکنه روش هر کوچ با کوچ دیگه ای فرق کنه؟

    • farahnaz میگوید:

      صبا عزیز
      اینجوری نیست که هر کوچ یک سبک رو در جلسات خودش اجرا کنه و هر کوچ میتونه روش و الگو مورد قبول خودش رو داشته باشه.

    • farahnaz میگوید:

      سلام
      برای اطلاع از هزینه دوره های آموزشی به صفحه دوره مورد نظر و یا با کارشناسان ما تماس بگیرید.
      ۰۹۱۰۲۷۹۹۰۲۰ – ۰۹۱۰۸۶۲۹۰۲۰

  2. رازقی میگوید:

    با سلام
    دوره تربیت و آموزش بیزینس کوچ دارین؟
    هزینه، شرایط و پیش نیاز دوره هاتون چیه؟

  3. ناشناس میگوید:

    شیوه کار بیزینس کوچ رو در جلسات اول از کجا متوجه شیم که متناسب با کسب و کار ما هست یا نه؟

    • farahnaz میگوید:

      سلام دوست عزیز
      با پرسیدن سوال و مشورت با کسانی که با کوچ شما تجربه همکاری داشتند، خیلی در این زمینه میتونه کمکتون کنه

  4. صادق کفائی میگوید:

    ممنون بابت توضیحاتتون،
    من اگر بخوام از خود استاد متحدین مشاوره در زمینه بیزینس کوچینگ بگیرم چه جوری باید وقت بگیرم؟

    • ادمین فراکوچ میگوید:

      بسیار عالی اقای کفائی عزیز، داشتن همراهانی چون شما برای فراکوچ باعث افتخاره
      ممنون از این که تجربه خودتون رو بیان کردید.
      به امید موفقیت های روز افروز شما و بیزینستون

  5. ChrisCap میگوید:

    سلام خوب هستید ؟ بنده طراح و توسعه دهنده وبسایت هستم و می تونم همین وبسایت شما رو توسعه بدهم و بروز رسانی کنم یا وبسایت جدید در صورت تمایل براتون پیاده سازی کنم
    نگران هزینه هم اصلا نباشید که همه میگن فرد منصفی هستم
    البته ناگفته نمونه هم روزی من دست خداست و هم روزی شما
    در ضمن مشاوره من کاملا رایگان هست
    شماره تماس:
    ۰۹۹۴۱۴۲۵۵۹۱

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *